Pizzagate jatkuu

Tässä hyvää ja asiallista keskustelua aiheesta:

Advertisements

7 kommenttia artikkeliin ”Pizzagate jatkuu

 1. Youtube: WARNING! Pizza Gate is a Trap

  Minua on alusta asti vaivannut, kuinka selkeitä, helppoja ja jotenkin alleviivaavia todisteita ja asiayhteyksiä tässä tunteita herättävästä aiheesta on tarjolla. Siksi minun on helppo yhtyä yllä olevan videon varoitukseen: ehkä tarkoituksena on ovelasti houkutella koko vaihtoehtoinen media samaan rysään, ja sitten vain lakipoliittisella tempauksella pimentää kaikki siihen osallistuneet saitit. Tästähän on jo viitteitä (kts. esim. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä 10.12.2016: ” Washington Post listäsi 200 kiellettyä internetsivustoa”).

  Taistelu mediasta ja etenkin USKOTTAVASTA sellaisesta on käynnissä ja otteet taatusti tulevat kovenemaan. Jos ei ole totuutta tarjolla, täytyy turvautua totuuden hiljentämiseen. Siksi vaihtoehtomedia on suuressa vaarassa. Mikä tahansa tekosyy sen hiljentämiseen tulee kelpaamaan.

 2. Tässä ei ole oikeastaan kuin kaksi vaihtoehtoa. A) Pizzagaten taustalla on oikeita rikoksia ja valtamadian ja viranomaisten suhtautuminen epäilyihin on rikollisen ylenkatsovaa B) Pizzagaten taustalla ei ole oikeita rikoksia, mutta valtamadian ja viranomaisten suhtautuminen epäilyihin on rikollisen ylenkatsovaa

  1. Kolmas – ja todennäköisin – vaihtoehto (A:ta myötäillen ja täydentäen) on, että PG:n taustalla on oikeita rikoksia (jotka sitä paitsi ovat jatkuneet jo kauan ennen Pizzagatea eliitin, kirkon, koulujen jne. laitosten toimesta, ja jonka laajuudesta vasta hiljalleen alkaa nousta julkista tietoa), valtamedian/viranomaisten suhtautuminen on rikollisen ylenkatsovaa JA osallisten pyrkimyksenä valtamedian avulla on hyödyntää syntynyt kohu vaihtoehtomedian hiljentämiseksi.

   Tästähän on jo aiempia esimerkkejä mm. ”trollijahdin” ja ”totuusmediapamfletin” muodossa, puhumattakaan jo pitkään käytetystä pilkkaleimasta nimeltä ”konspiraatioteoria”.

   Mahdollinen skenaario: jokin herkullinen harhajohtolanka saa vaihtoehtomedian villiintymään, todistetaan sitten humpuukiksi ja sitä hyvässä uskossa ja intonsa uhossa toitottaneet saitit bannataan valheen levittäjinä.

   Tulee eittämättä mieleen tapaus ”Millennium” (Stieg Larsson: Miehet, jotka vihaavat naisia), jossa (SPOILERIVAROITUS) päähenkilö, tutkiva journalisti Mikael Blomkvist houkutellaan kirjoittamaan löytämäänsä paljastustarinaa vieläkin herkullisemmalla sivujuonteella asiasta, joka sitten paljastuukin tekaistuksi valheeksi, ja hänet tuomitaan siitä sitten vankilaan, menettäen taatusti uskottavuutensa myös alkuperäisen paljastuksen suhteen.

   Pizzagateen mahdollisesti tahallisesti ympätyt ”hunaja-ansat” voivat toimia näin, ja todellisiakin paljastuksia voidaan valheiksi väittämällä hyödyntää samalla tavalla, mikäli ne jotenkin voidaan uskottavasti ”todistaa” vääräksi tiedoksi.

 3. Alex Jonesin kannanotto ”hunaja-ansan” mahdollisuudesta:

  Youtube: ”Pizza Gate Is A Diversion From the Greater Crimes in Podesta Wikileaks”

 4. Se ”ammuskelutapauksen” silminnäkijän haastattelu oli hauska. Sehän syytti Alex Jonesia siitä, että se on demonisoinut jotain pitseriaa. Se itse oli kuullut Pizzagatesta uutisista ja päättänyt lähteä perheensä kanssa syömään sinne. Ja sattumalta paikalle sattui asemies. Silminnäkijä ei tosin kuullut mitään laukauksia. Näitkö sen haastattelun? Tää koko kuvio on niin kovan infosodan alusta, ettei mitään rajaa. Pääasia on, että me ”avoimin silmin asiaa katsovat” pysytään faktoissa. Tästä puhui se ”prayingmedic”, jonka periscope-videon linkkasin aiemmin. Sillä oli mun mielestä hyvä ote tähän aiheeseen.

  1. En ole nyt jaksanut syventyä seuraamaan näitä pitsahommia sen tarkemmin, vaikka mieli tekisi. Mainitsemaasi haastatteluun en ole törmännyt, mutta pizza-aiheesta kyllä tulvii materiaalia joka lähtöön (esim. löytyi aika hyvä kokooma selviä viitteitä homman sairaudesta tuubista: ”#PIZZAGATE How Disgusting The Illuminati Really Is…SHOCKING!!!”).

   Asioita tutkivaan keskustelupalstaankin satuin eksymään, vertaavat pingpong-iskua jopa kaikkien aikojen ehkä selvimpään psy-op -iskuun Sandy Hookiin (jossa nähdäkseni ei lopulta kuollut ketään, oli pelkkää teaatteria näyttelijöineen), ja olin lukevinani, että tästäkin tapahtumasta oli tullut kertomuksia sosiaaliseen mediaan jo ennen sen mainittua tapahtumahetkeä (esim. juuri Sandy Hookin muistokirjoituksiahan tuli jo edeltävinä päivinä).

   Kts. Voat.co: ”COMET PING PONG SHOOTER DEBUNKED! Details Inside.”

   Kyllä, nyt on todellisuuteen ankkuroituminen tärkeämpää kuin koskaan, sillä muuten ”Kansas is going bye bye”.

 5. Hurjaa on meno tällä hetkellä. En olisi vielä kuukausi sitten uskonut millaisiin tunnelmiin tämä vuosi 2016 tulee loppumaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s