Tietosota julistettu?

Alla näkyvän videon aiheena on käsite ”valeuutiset”. Siinä sivutaan myös Pizzagatea, mutta laajemmasta näkökulmasta. Yritetäänkö ihmiskuntaa nyt ajaa tosissaan ”vuoteen 1984”?

Advertisements

Yksi kommentti artikkeliin ”Tietosota julistettu?

  1. Tässä mediasodan julistus keväältä 2011, kts. Youtube: ”Hillary Clinton: US Losing Information War to Alternative Media”. Seurauksena USA:n propagandan salliva laki otettiin jälleen käyttöön (kts. occupycorporatism.com 22.7.2013: ”How the NDAA Allows US Gov to Use Propaganda Against Americans”). Hauska kuulla, kuinka Hillary äityy kehumaan RT:n olevan ”quite instructive” (opettavainen, valaiseva). Hän täten suoraan myöntää, että venäläisen kanavan sisältö on paljastavaa.

    Pelottaa ihan ajatella, millainen maailma nyt olisi, ellei vaihtoehtoista mediaa lainkaan olisi ollut tarjolla tämän vuosituhannen puolella. Ilman valveutuneiden kansalaisten ja sitoutumattomien järjestöjen jatkuvaa valppaana oloa ihmiskunta olisi ollut täysin altistettu virallisen median markkinoiman länsiglobalistien psykopaattien harhan rappeuttavalle vaikutukselle.

    On siis aivan ymmärrettävää, että vapaa sana ja tiedonkulku on globalisteille kauhistus. Eihän se riitä, että globalistit saavat virallista tietä levittää omaa sontaansa (kts. myös rense.com: ”David Rockefeller’s 1991 Bilderberg Quote…Ten Years Later”), sillä vapaa sana pystyy melkeinpä reaaliaikaisesti paljastamaan valheet ja panettelun. Siksi se pitää hiljentää tavalla tai toisella.

    Globalistien takana on suuri raha (tarkemmin sanottuna varmasti yli 95% maailman varallisuudesta), ja sitä käytetään suurella kauhalla nyt jälleen paitsi globaalifasistisen aatteen edistämiseen ja harhaisen maailmankuvan luomiseen myös totuudellisen, rehellisyyttä janoavan tiedonvälityksen tuhoamiseen.

    Kts. lisää, The Ron Paul Institute for Peace and Prosperity 16.12.2016: ”Guess Who’s Behind Facebook’s New ’Fake News’ Detector?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s